Nieuwe huwelijksbedankjes

Aan ons assortiment hebben we een aantal nieuwe huwelijksbedankjes toegevoegd. Wat is er mooier om op de dag van jullie liefde een beetje liefde aan de gasten van jullie bruiloft terug te geven?

an ons assortiment hebben we een aantal nieuwe huwelijksbedankjes toegevoegd.

De gelukszakjes en gelukskaartjes zijn zeer geliefd als uitdeelkadootje bij een afscheid, feestje of als toi toi toi. Speciaal voor huwelijken hebben we het kaartje ‘ik geef je liefde‘. Wat is er mooier om op de dag van jullie liefde een beetje liefde aan de gasten van jullie bruiloft terug te geven?

gelukzakje-ik-geef-je-liefde-met-rood-hartjeDit kaartje combineerden we al met een gelukshangertje hartje maar is nu ook verkrijgbaar met een gelukspoppetje met een hartje en het leuke stelletjebruidje en bruidegommetje. Wil je het kaartje combineren met een organza zakje dan is dat ook mogelijk. Zowel het kaartje ‘ik geef je geluk’ als het kaartje‘ik geef je liefde’ zijn nu ook verkrijgbaar in combinatie met een organza zakje in een kleur naar keuze. In het organza zakje kun je naast het kaartje en gelukspoppetje zelf ook bijvoorbeeld nog een klein snoepje of zeephartjes doen. Een leuk én betaalbaar bedankje met betekenis. We verzorgen ze graag en indien nodig snel voor jullie!

Wil je liever een andere combinatie maken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We informeren je via e-mail of telefonisch op 06 – 104 921 26 graag over onze mogelijkheden.