Live show aanstaande vrijdag om 20 uur

Aanstaande vrijdag zullen we voor de 1e keer een deel van ons assortiment via een liveshow aan een ieder die dat wil laten zien. Wat kun je onder andere verwachten? Je leest het in onze blog.

Een Facebook live of een insta Live is een gemakkelijke manier om de producten een keer met bewegend beeld te kunnen bekijken. Reden genoeg voor eenbeetjegeluk.nl om aanstaande vrijdag een live evenement te organiseren.

Vrijdagavond 15 juli om 8 uur aanstaande gaan we via Facebook Live een aantal van onze producten laten zien. We zullen onder andere een aantal torentjes van bloem agaat laten zien. 

Bloemagaat geeft rust, ontkrampt het lichaam en geeft deze ook kracht. Het zorgt voor acceptatie, zelfvertrouwen, een betere concentratie en moedigt oprechtheid en het spreken van de waarheid aan. Zeer goed voor mensen die zich onbegrepen voelen. Flower Agaat leert je in het Nu te leven, moedigt je aan om helemaal jezelf te zijn en niet meer bang te zijn om afgewezen te worden. Het leven in volheid en liefde te leven en met minder geen genoegen te nemen. Een mooie steen dus om in een vorm in je huis of vlakbij je te hebben. Behalve de torens hebben we deze ook als vlinder of bol. 

Daarnaast zullen we ook onze net nieuw binnengekomen mosagaat torens laten zien. Mosagaat werkt aardend en stabiliserend. De zachte en voedende energie van deze steen brengt lichaam, geest en ziel terug naar hun natuurlijke, evenwichtige toestand en brengt stabiliteit en rust op al deze niveaus.

Daarnaast hebben we mooie schedels, draken, mooie bollen in verschillende maten in verschillende soorten steen. Genoeg keuze dus. 

Tijdens de liveshow zullen we de winnaars van de verschillende hangertjes die we hebben verloot via Facebook en Instagram, bekend maken. Als je nu nog snel mee doet met deze actie en meehelpt om de actie bekend te maken, maak je kans op 1 van de edelsteen hangertjes. Zo verloten we o.a. een rozenkwarts hartje, een lapis lazuli hanger en een amethist engeltje. Neem dus snel een kijkje op onze Facebookpagina of Instagram pagina.