Kristallen voor je kind. Welke moet je kiezen?

Van gelukssteen tijgeroog en liefdessteen rozenkwarts tot aquamarijn voor meer balans: 5 mooie kristallen voor je kind.


Van gelukssteen tijgeroog en liefdessteen rozenkwarts tot aventurijn voor meer focus:  5 mooie kristallen voor je kind.

 

  1. Amethist - Dit is een mooie, paarse kristal die kan helpen bij het kalmeren van de geest en het verminderen van stress en angst. Het is ook bekend als de "steen van nuchterheid" en kan helpen bij het bevorderen van een gezonde slaap.

 

 

 

2. Rozenkwarts - Deze zachte, roze steen wordt vaak geassocieerd met liefde en emoties. Het kan kinderen helpen zich veilig en geliefd te voelen, en kan ook helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en het verminderen van stress.

 

 

3 Tijgeroog - Deze prachtige, gouden steen kan kinderen helpen bij het bevorderen van zelfvertrouwen  en moed. Het kan ook helpen bij het bevorderen van een positieve houding en het verminderen van angst.

 

 

4, Bergkristal - Dit is een mooie, heldere steen die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen. Het kan kinderen helpen bij het bevorderen van concentratie en focus, en kan ook helpen bij het bevorderen van rust en helderheid.

 

 

5. Aventurijn - Deze groene steen wordt vaak geassocieerd met geluk en voorspoed. Het kan kinderen helpen bij het bevorderen van optimisme en positiviteit, en kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst.

 

Onthoud dat edelstenen geen speelgoed zijn en dat kinderen onder toezicht moeten worden gehouden bij het gebruik van edelstenen.