Kralen webshop

U vindt bij een beetjegeluk.nl leuke kleine kadootjes voor leuke prijzen. En nu ook een ruim assortiment kralen en bedels en andere onderdelen om zelf uw sieraden mee te maken.

Kralen en bedelsIn het assortiment van eenbeetjegeluk.nl vond u al een ruim assortiment kleine bedeltjes van vele gelukssymbolen. Deze zijn populair om te gebruiken voor bedankjes, als uitdeelkadootje of als symbool bij een kadootje met betekenis.

U kon nu alleen de bedels vinden en niet de andere onderdelen die u nodig had om met de bedels allerlei leuke sieraden zelf te maken. Dat gaat de komende maand veranderen! In ons assortiment zult u steeds meer artikelen vinden die u kunt gebruiken om zelf uw geluksarmbandjes, kettingen, sleutelhangers en zelfs dromenvangers te maken.

Zakje met 50 houten kralen - beige - 8 mmZo kunt u nu verschillende houten kralen vinden, natuursteen kralen en glaskralen vinden. Ook hebben we verschillende soorten gereedschap toegevoegd en draad. Ook zullen we hier allerlei klant en klare pakketjes aan gaan toevoegen. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken voor een kinderfeestje, workshop of om zelf een keer 'zomaar' te maken.

Heeft u zaken die u mist? Laat het ons weten en we gaan voor u op zoek!