Kleine kaartjes nu ook met envelopje

In ons assortiment kaartjes vind je een ruime selectie kaartjes met hangertjes. Hier ontbraken nog kaartes met envelop aan. Nu niet meer!

We hebben de eerste vier kaartjes met een bijpassend envelopje online gezet. Wat is daar nu zo speciaal aan zul je je afvragen? Nou behalve een mini kaartje ontvang je ook een mini envelopje. Het kaartje is 8 x 5 cm en het envelopje is 9 x 6 cm.

Je kunt deze mini kaartjes los geven. Op de achterzijde is ruimte om zelf een kleine boodschap te plaatsen, het is uiteindelijk een mini kaartje ;-) Ook kun je dit mini kaartje combineren met een leuk kadootje. Je kunt het mini kaartje dan bij het kadootje doen.

Ook als je een gelegenheid hebt die niet feestelijk is maar wel vraag om aandacht en liefde kun je een mini kaartje kiezen. We hebben zo het kaartje Sterkte. Daarnaast kun je kiezen u

it een kaartje met de tekst 'veel geluk', 'hoera', en bedankt. Alle kaartjes zijn mooi geillustreerd met een afbeelding van bloemetjes en of blaadjes. Deze en alle andere gelukskaartjes vind je in onze rubriek 'Gelukskaartjes'.