Kadootje voor juf of meester

kadootje voor juf

Het einde van het schooljaar staat al bijna voor de deur. De eerste scholen hebben over 4 weken al weer die heerlijke zomervakantie met hopelijk een beetje mooi weer.

Voordat het zover is moet er nog afscheid genomen worden van die leuke juf of meester. Het hele jaar heeft de juf of mester zich met hart en ziel ingezet voor de klas. Daar mag best een leuk bedankje tegenover staan. We doen je graag een paar leuke suggesties voor een leuk juf kadootje of meester presentje.

Kaart je bent goud waardJe bent goud waard 

Een goede juf of meester is zeker goud waard. We hebben een aantal leuke producten met deze boodschap zoals het geluksflesje ‘je bent goud waard’ met een echt beetje goud erin, een munt met deze tekst of dezelfde munt maar dan met een kaart.

Sleutelhanger

Een sleutelhanger is een leuk en een handig kadootje. Als het dan ook nog een gelukssleutelhanger is dan is dat nog een extra leuk kadootje. We hebben keuze genoeg in onze rubriek sleutelhangers en ook in combinatie met eengelukszakje ik geef je geluk klavertje gelukstasje

Gelukszakje

In onze webshop vind je een keur aan gelukszakjes. Die zijn voor iedere gelegenheid een leuk kadootje. Speciaal voor juf en meester hebben we een zakje met een tekst voor juf en meester.

Op onze pagina vind je een totaaloverzicht van suggesties voor meester en juf kadootjes.