Goedkope bedankjes zelf maken

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Regelmatig vragen klanten ons om tips om zelf bedankjes te maken, liefst voor een betaalbare prijs. We geven je graag wat tips aan de hand van bestellingen die klanten bij ons deden. Ookk vermelden we de prijzen er meteen bij.

In ons assortiment vind je de verschillende bedankjes die kant en klaar zijn zoals verschillende 

gelukszakjes en gelukskaartjes. Het zakje met het gelukspoppetje is altijd zeer populair. Dit is een zakje waarin al een kaartje en een gelukspoppetje zit. Dit zakje kost 50 cent.

Het craft zakje is een zakje dat om verschillende manieren gecombineerd kan worden. Bijvoorbeeld met een leuk label waar je een tekst op kunt zetten, een leuke sticker of gewoon door er zelf een leuke tekst op te zetten. Ook op een label kun je een leuke tekst zetten en hier bijvoorbeeld een gelukspoppetje aan hangen. Een craft zakje kost je 20 cent, een label is er al vanaf 5 cent, stickers ook vanaf 5 cent en gelukspoppetjes zijn er al vanaf 10 cent.


Ook met luciferdoosjes, 35 cent, kun je zelf de leukste kadootjes maken. Je kunt er iets kleins in in pakken maar ook een leuke boodschap in verpakken. We geven je hier 2 voorbeelden maar op bijvoorbeeld pinterest vind je tal van leuke voorbeelden die makkelijk of iets moeilijker in elkaar te zetten zijn. 

Tot slot is ook een heerlijke geur een leuk kadootje om iemand mee te verrassen. Het wierookmerk HEM heeft heel veel geuren met een speciale betekenis zoals anti stress, good luck en good health. Deze kun je kado geven in een kadotasje wat 1,95 kost maar ook met een label (vanaf 5 cent) met wierook (vanaf 95 cent) heb je een leuk betaalbaar bedankje.