Geluk in 2017

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Wilt u iemand geluk wensen in 2017? Dan kan dat met 1 van onze geluks kadootjes voor 2017 - voor 15 u besteld - direct verzonden

Wilt u iemand, vrienden, familie, personeel of relaties, een gelukkig 2017 toewensen? Dan kunt u dit doen met 1 van onze gelukskadootjes of relatiegeschenken.

Op onze speciale pagina 'geluk in 2017' vindt u een keur aan leuke artikelen. Ook voor de kerstpakketten is een speciale pagina gemaakt waar u de leukste kerstpakketten kunt vinden. We lichten graag een paar leuke voorbeelden voor u uit.

Dream Big, Sparke More, Shine Bright 2017Vanaf het begin zeer populair is het kaartje 'Dream Big, Sparkle More, Shine Bright - 2017' met een leuk sterretje. Het is een kaartje dat het hele jaar dienst kan doen als boekenlegger of kaartje om in uw agenda te doen. Dit kaartje is ook (beperkt) beschikbaar met een leuk geluksengeltje en een sleutelhanger in regenboog kleuren.

Andere kaartjes zijn de kaartjes waarmee u iemand veel geluk in 2017 kunt wensen. Deze zijn er met een gelukspoppetje, geluksklavertje of zelfs een leuk gelukskoekje.

Bent u op zoek naar een groter gelukspakket? Dan kunt u zeker een kijkje Boeddha pakket met oliebrandernemen in onze sectie kerstgeschenken. Deze zijn voor iedereen te bestellen vanaf 1 stuk. 

We hebben pakketten in verschillende thema's waaronder boeddha, engelen en salie.

Wilt u liever een kadootje op maat? Dan adviseren wij u graag.