Dromenvanger - een sieraad voor je (slaap-)kamer

Een dromenvanger zorgt er voor dat je beter slaapt maar kan ook echt een sieraad voor je kamer zijn. In deze blog een paar voorbeelden met een paar van onze dromenvangers.

De Indianen wisten het al 'met een dromenvanger boven je bed slaap je beter'. Volgens de eerder beschreven legende blijven de boze dromen hangen in het web en glijden alleen de mooie dromen naar beneden je hoofd in.

Maar wist je ook dat een dromenvanger een waar sieraad kan zijn voor je (slaap-)kamer? Dromenvangers zijn er in zoveel soorten en maten dat er altijd wel een dromenvanger is die in jouw kamer past. We laten je graag een paar mooie voorbeelden zien:

De natuurlijke dromenvanger

In ons assortiment vind je dromenvangers in verschillende natuurlijke kleuren. Zoals de leren dromenvanger in 2 maten.  Deze staat prachtig in een kamer waar natuurlijke tinten zoals wit, en hout de boventoon voeren.

Ook de jute dromenvanger en zwarte dromenvanger passen hier perfect bij. Je kunt deze dromenvanger kant en klaar ophangen of deze zelf nog oppimpen met andere veren. Die veren kun je natuurlijk kopen maar je kunt ook in de natuur op zoek naar mooie veren.
De roze dromenvanger

Speciaal voor meisjes de roze dromenvanger. Deze dromenvanger mag natuurlijk niet ontbreken in een echte meisjeskamer. Maar natuurlijk hebben we ze ook voor jongens in turquoise of regenboog.


Kleine dromenvanger

De dromenvangers op de foto hebben een lengte van minimaal 35 cm. Vind je dit te groot dan is het natuurlijk ook heel leuk om  meerdere kleine verschillende dromenvangertjes te combineren. Ook hiervoor kun je uitstekend bij ons terecht.

Bron: www.pinterest.com