De 10 leukste valentijnkadootjes

Ben je op zoek naar een leuk, betaalbaar, kadootje voor jouw Valentijn? Dan doen we je graag een paar suggesties. We maken er een leuk kadootje van en kunnen het ook anoniem versturen.

xTop 10 leukste Valentijnkadootjes


1. Geluksmunt 'I Love you', een mooie geluksmunt met een mooie tekst € 2,95

2. Heb jij je Valentijn al veroverd en gaan jullie trouwen? Kies dan voor deze gelukspoppetjes bruidspaar voor bij je uitnodiging of als huwelijksbedankje € 0,50 per paar en vanaf 50 paartjes zelfs € 0,40 per paartje.

3. Is jouw Valentijn jouw beste vriend(in)? Wat is er dan leuker om allebei dezelfde ketting te dragen die samen een hart vormen. Best Friends ketting € € 5,95.

4. Een leuk armbandje met de tekst 'Love' € 0,50

5. Wil je de liefde laten vlammen. Brand dan wat van de wierook 'Aphrodisiac' (liefdespotion) in je woon- of slaapkamer. Per doosje € 0,99.

6. Zilveren hanger van een hartje € 6,95,

7. Lotusbloem van Cadiz schelp. Als je deze mooie lotusbloem brandt zal er een mooie gloed in je kamer zijn. We hebben ze in verschillende kleuren. Vanaf € 7,95

8. Een kaartje dat je aan iedereen kunt geven die wel een beetje liefde kan gebruiken. Kaartje inclusief gelukshartje € 0,50.

9. Ketting met een hart in een mooi geschenkdoosje € 9,95.

10. Liefdes sleutelhanger. Setje van 2 sleutelhangers die in elkaar passen. € 2,25.

Als je in onze webshop een Valentijnskadootje bestelt dan kun je in de opmerkingen vermelden dat het een Valentijnskadootje is. Hier kun je ook vermelden dat je een bestelling anoniem wilt laten versturen. We zullen deze dan adresseren als 'Valentijn'.

We hopen op een mooie Valentijnsdag voor je....