Dag van de leidster

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

De derde donderdag van september is het sinds 2002 de dag van de leidster. Voor kleine kinderen zijn leid(st)ers eeen belangrijke persoon in hun leven. Reden genoeg om ze op deze dag in het zonnetje te zetten.

De Dag van de Leidster wordt elk jaar gehouden op de derde donderdag van september. Iedere derde donderdag in september is het 'Leidsterdag'. In het jaar 2002 is de 'Dag van de Leid(st)er en Gastouder' in het leven geroepen om het werk van kinderleid(st)er te promoten.

Ook een leuke dag voor een ouder om de gastouder of leidster van de kleine eens lekker in het zonnetje te zetten bijvoorbeeld met een klein gelukskadootje. Daarom een TOP 5 met de leukste gelukskadootjes voor de leidster of gastouder

Gelukszakje bedankt juf / meester1. Bedankt juf, bedankt meester

Een leuk gelukszakje met een boeddha, gelukssteentje, geluksmuntje en gelukspoppetje en een uitlegje. Bij het zakje zit ook een kaartje met de tekst 'Bedankt Juf' of 'Bedankt Meester'2. Geluksarmbandje

Zeker de juffen zullen het altijd leuk vinden om een leuk armbandje te krijgen. We hebben voor ieder budget wel een leuk geluksarmbandje in ons assortiment. 

3. Wierook met wierookplankje (aanbieding!) Boeddha wierook met boeddha wierook plankje

Nu de dagen weer wat korter worden gaan we het binnen weer gezellig maken. Behalve leuke accessoires is het ook heerlijk om een lekkere geur in huis te hebben. In ons assortiment vindt u verschillende soorten wierook. Speciale aanbieding is de combinatie van een doosje HEM wierook en een plankje waarop de juf of meester de wierook kan branden.

4. Notitieboekje

Sinds enige tijd hebben we ook een keur aan leuke notitieboekjes in ons assortiment. Leuk om belevenissen met de kinderen in op te schrijven, leuke verhalen of als reisverslag.

5.  Kaart

Een leuke toepasselijke tekst voor iedere juf of meester op deze kaart.
Jij bent mijn leerkracht