Black Friday

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Black Friday (Nederlands: zwarte vrijdag) is in de VS de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen. Er zijn winkels die al om drie uur open gaan, en om die tijd staan er al rijen kopers buiten om de laag geprijsde, beperkt voorradige artikelen te bemachtigen. 

Ook bij eenbeetjegeluk.nl kunt u uw slag slaan met de volgende aanbiedingen:

Gelukstas voor 7,50 (met inhoud van € 25,--) Kadotasje geluk

Een tradititie overgewaaid uit Japan: de gelukstas. In deze tas vindt u een selectie van onze artikelen maar dan voor een zeer aantrekkelijke prijs. In deze leuke tas vindt u artikelen met een minimale verkoopwaarde van € 25,--. U betaalt hier echter slechts 7,50 voor.

Wat kunt u in ieder geval verwachten: een wierook product, een sleutelhanger, een schelp product, een gelukspoppetje en meer ......

Wees er snel bij want OP = OP en slechts 1 per klant.


Armbandjes2 Boeddha armbandje voor slechts 1 euro (normaal 1,50)
Good Luck You can do it


Het leuke armbandje met een klein boeddhabedeltje. Normaal 1,50. Nu per stuk slechts 1 euro. 


3 Kaarten van eenbeetjegeluk.nl voor 0,75 cent per stuk (normaal 1 euro) 

In onze webshop hebben we een aantal kaarten uit eigen 'fabriek. Op deze kaarten staan mooie teksten zoals 'live your dream', 'you make me happy' en Good luck, you can do it'. Normaal kosten deze kaarten 1 euro per stuk. Nu tot en met a.s. vrijdag slechts 60 cent per stuk. 

Witte Salie Schelp+Houtskool+25gram4 Salie set bestaande uit een schelp, 25 gram salie en 5 houtskooltabletjes voor  10,95 (normaal 13,95) 

Witte salie staat de laatste tijd zeer in de belangstelling. Steeds vaker wordt deze wierook gebrand om het huis te reinigen van kwade invloeden. Om de losse witte salie te branden kunt u o.a. een mooie schelp gebruiken, zoals deze abalone schelp. Daarnaast heeft u hier voor houtskool tabletje
Kaartje Dream Big met sleutelhanger dromenvanger
s nodig. Ook hiervan zitten er 5 tabletjes van bij. 

5 Sleutelhanger in regenboog kleuren met kaartje 2017 voor 1,75 

Voor 2017 bieden wij verschillende kaartjes aan om iemand een mooi nieuw jaar te wensen. Dit kaartje met een leuke regenboog dromenvanger kost nu geen € 2,50 maar slechts € 1,75. 


Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met vrijdag 25 november.