5 communie kadootjes

Tussen april en juni zullen er weer een hoop kindjes communie doen. Meestal zijn ze dan tussen 7 en 8 jaar. De eerste communie is een christelijke feestelijke gelegenheid waarbij kinderen voor het eerst feestelijk deelnemen aan de maaltijd waarbij Jezus herdacht wordt. Kern en hoogtepunt van de eerste communie is een feestelijke mis.

communie

Tussen april en juni zullen er weer een hoop kindjes communie doen. Meestal zijn ze dan tussen 7 en 8 jaar. De eerste communie is een christelijke feestelijke gelegenheid waarbij kinderen voor het eerst feestelijk deelnemen aan de maaltijd waarbij Jezus herdacht wordt. Kern en hoogtepunt van de eerste communie is een feestelijke mis.

Na afloop krijgen de communicantjes vaak een kadootje en kunnen zij ook een klein kadootje geven aan alle mensen die de 1e communie hebben bijgewoond. We doen u graag een aantal toepasselijke ideetjes voor leuke betaalbare communie kadootjes.

5 communie kadootjesIn ons assortiment communie kadootjes vindt u een ruime selectie betaalbare rozenkransen (nr. 1). Bij iedere rozenkrans vanaf € 3,95 ontvangt u bovendien een organza bewaarzakje. Ook hebben we rozenkransen voor slechts 99 cent (nr 3). Deze leveren wij u met een papieren Chinees kadozakje.

Engeltje gelukspoppetje (nr. 2). Deze engeltjes kun je aan een leuk kaartje hangen of in een leuk gelukszakje (nr.4). In het gelukszakje op deze foto zit een Chinees gelukspoppetje en kost € 0,50 per stuk. Het is ook mogelijk om dit te combineren met een engeltje. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Tot slot kunt u ook uw gasten een doosje wierook kado geven (nr . 5). Wierook wordt sinds jaar en dag gebruikt in de Katholieke kerk. Het verspreidt een heerlijke geur en zal u nog lang herinneren aan de 1e Heilige Communie.