Zomer armbandje maken

In onze webwinkel verkopen we een keur aan geluksarmbandjes, vriendschapsarmbandjes en armbandjes uit verschillende landen. Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om zelf één of meerdere armbandjes zelf te maken. Ook daarvoor hebben we ruime keuze in bedeltjes.

In onze webwinkel verkopen we een keur aan geluksarmbandjes, vriendschapsarmbandjes en armbandjes uit verschillende landen. Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om zelf één of meerdere armbandjes zelf te maken. Ook daarvoor hebben we ruime keuze in bedeltjes. Maar wat zou je daarmee dan kunnen maken? We doen je daarvoor een aantal suggesties zodat je lekker aan de slag kunt.

1. Houten armbandje met bedeltjes

Benodigdheden: elastiek, houten kralen, kraal met oogje, ringetje en bedeltje.

Armband met bedeltjesKnip een stuk elastiek af wat ruim voldoende is om om je pols te passen. Begin met rijgen van de houten kraaltjes, na een aantal kralen doe je de kraal met het oogje ertussen en gaat door met rijgen van de houten kralen. Je kunt het armbandje zelf passen aan je pols. Knoop het armbandje dan goed dicht. Maak met een ringetje het bedeltje aan de kraal met het oogje. Vanzelfsprekend kun je ook meerdere bedeltjes aan het armbandje maken.

 

2. Armbandje aan veterkoord

Armbandje aan koord

Dit armbandje is ook eenvoudig te maken. Je hebt een leuke kraal of bedel nodig. Deze bedel kan dan met of zonder oogjes zijn. Je maakt een koord met een knoop aan het bedeltje vast en knoopt het om je pols. Behalve met koord is het ook mogelijk om dit armbandje te maken met elastiek.

 

3. Armbandje met edelsteen

Armband met edelsteenBenodigdheden: 1 grote edelsteen of kleine stukjes edelsteen, stukje schakelarmband, kettelstiften, slotje.

Maak de de edelsteen op de kettelstift. Je kunt een kort stukje kettelstift nemen voor 1 grote edelsten of wat langere kettelstift voor edelsteen split. Deze kettelstiften kun je vastmaken aan het stukje schakelarmband. Maak het geheel af met een slotje. Een armbandje voor een volwassen arm is ongeveer 20 – 22 cm.