Witte salie of toch blauwe

Witte salie is een erg populaire wierook soort die vooral bekend staat om zijn reinigende eigenschappen. Naast witte salie verkopen we sinds ook een aantal andere soorten salie met eigen specifieke eigenschappen.

Witte salie is een zeer populaire wierook die vooral bekend staat om zijn reinigende eigenschapppen. Door salie te branden en te verspreiden in 1 of meerdere ruimtes in een huis of gebouw kunnen negatieve invloeden verwijderd worden.

Naast wite salie hebben we nu ook een aantal andere soorten salie in ons assortiment met eigen specifieke eigenschappen. Allereerst de blauwe salie. Zowel blauwe als witte salie kun je branden in een abaloneschelp. Behalve de kleur van de salie is het belangrijkste verschil tussen witte en blauwe salie de geur die vrijkomt als je het brandt. Beide hebben wel de reinigende werking waarom salie bekend staat.

Dragon's blood Smudge salie bestaat uit een bosje met witte salie en blaadjes Dragon's Blood. De dragon's blood boom's Latijnse naam is Dracaena cinnabari. De reden dat de boom drakenbloed heet is vanwege het rode sap wat van de boom afkomt. Deze soort smudge wierook wordt als smudgekruid gebruikt voor reiniging, vitalisering en kracht.

Tot slot is er ook nog Cedar Smudge Salie. Deze wierookmet flat cedar is een sterke reiniger. Bevrijdt van negatieve gedachten en emoties. Ceder wordt gebrand terwijl je, hardop of in gedachten bid. De gebeden stijgen met de ceder rook op en voeren deze mee naar de schepper.

  
Cedar Smudge wierook.