Nieuwe kaarten met leuke teksten

Bij een klein kadootje is het leuk om een mooie kaart te doen. In ons assortiment bieden we verschillende kaarten met leuke teksten en spreuken.

Volgens de Dikke van Dale is een kaart een rechthoekig stuk karton met een afbeelding maar dat is wel een heel simpele beschrijving. Een kaart kan een mooie toevoeging zijn aan een klein kadootje door een mooie boodschap of afbeelding.

Daarom bieden wij u  meer dan 100 verschillende kaarten met mooie spreuken en teksten. Ook Mindfulness kaarten van Zinvol zitten in ons assortiment. Deze week hebben we nieuwe kaarten van Studio Stationary en Sparking Paper toegevoegd.

Sparkling Paper
Voor oprichtster Ingmar gaat een droom in vervulling met de lancering van een eigen collectie van papieren producten waarmee ze hoopt heel wat harten te veroveren in binnen- en buitenland. ‘SPARKLING PAPER bestaat nu uit een collectie posters en kaarten die ik ook zelf zou willen hebben., vertelt Ingmar. Ik heb de collectie met liefde ontworpen vanuit  het idee dat je naar eigen smaak een combinatie kunt maken en voor iedere ruimte. 

Een voorbeeld van de kaarten van Sparking Paper:

Sparkling Paper 10 postkaarten catch your dreams

Studio Stationary

Nog zo'n leuk merk is Studio Stationary. Naast kaarten maken zij ook notitieblokken, posters en washi tape. Ook kun je bij hen terecht met blokken met de tekst 'Don't grow up it's a trap. Bij eenbeetjegeluk.nl vind je een deel van de kaarten met leuke teksten en spreuken.