Kleine kadootjes - kaars en zeep kadootjes

Kadootjes met zeep of een kaars kunnen ook kleine kadootjes met betekenis zijn. De zeepjes hebben zelf een leuke vorm en zitten in een leuk doosje met tekst. Ook kaarsen zijn te verwerken tot kadootjes met betekenis door de kaars te bedrukken met een mooie tekst. Deze vind je daarom natuurlijk ook in onze webshop eenbeetjegeluk.nl. Jouw webshop voor je kadootjes met betekenis.

Ik zou je in een doosje willen doen... dat zou één van de teksten zijn die je kunt vinden op die leuke zeep doosjes die je onze webshop vindt. Of iemand nu een nieuwe baan heeft, je hem/haar wilt bedanken op een leuke manier of gewoon zomaar. Je vindt altijd wel een zeep doosje met heerlijk geurende zeepjes en een leuke boodschap op het doosje. We hebben deze schattige zeepjes in hartjes, sterretjes en bloemetjes. Ieder zeepje is genoeg voor 1 wasbeurt. 

 

Nu het wat donkerder begint te worden buiten komen ook de waxinelichtjes en kaarsen weer uit de kast. Ze brengen zo licht in donkere dagen. De kaarsen in ons assortiment zijn van het merk Rustik Lys. Deze kaarsen hebben leuke bedrukkingen. Zo hebben we kaarsen met hartjes, sterretjes maar ook met een leuk beschermengeltje. Ook vindt u in ons assortiment een kaars die de hele maand december kan branden tot aan kerst namelijk de adventskaars. Iedere dag brandt u een stukje van de kaars. Zo wordt het vanzelf kerst!.