Wat is de top 5 betaalbare bedankjes in 2023

Eenbeetjegeluk.nl is een bedrijf dat gelooft dat kleine gebaren een groot verschil kunnen maken. Bovendien vinden wij dat dit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Daarom bieden we u betaalbare bedankjes aan die onder andere een geluksthema hebben . Wie wil er nu geen beetje extra geluk in zijn leven? Of je nu op zoek bent naar een attentie voor een vriend, collega of gewoon voor jezelf, bij eenbeetjegeluk.nl vind je zeker iets wat bij je past. Om je te helpen geven we je onze Top 5 van betaalbare bedankjes.

Eenbeetjegeluk.nl heeft een groot assortiment aan leuke bedankjes, maar hier zijn een paar suggesties die zeker in de smaak zullen vallen:

  • Gelukszakjes - Wil je echt uitpakken? Kies dan voor een gelukszakje met verschillende leuke en  inspirerende items, zoals een geluksmuntje, gelukspoppetje, een edelsteentjeen een kleine boeddha. Het geven van een gelukszakje is een geweldige manier om iemand te laten weten dat je om hem of haar geeft en hen wat extra geluk te brengen. Het geluksmuntje kan als talisman worden gebruikt om geluk aan te trekken, terwijl de boeddha symbool staat voor rust en balans in het leven. De edelsteen in het zakje kan worden gebruikt voor heling en bescherming, terwijl het gelukspoppetje een blijvende herinnering is aan het feit dat er altijd iemand is die om je geeft. Zo'n gelukszakje is perfect om te geven aan een vriend of familielid die wat extra positieve energie kan gebruiken, maar kan ook aan jezelf worden gegeven als een persoonlijk cadeau. Dit zakje kost € 1,50 en is beschikbaar in verschillende kleuren. Wil je een iets luxer zakje dan kun je ook kiezen voor een leuk buideltje. Deze kost € 2,95  per stuk. 

 

 

  • Gelukskoekjes - Wie houdt er nu niet van koekjes? Deze gelukskoekjes bevatten elk een inspirerende boodschap om je dag op te fleuren. Deze boodschappen kunnen variëren van motiverende quotes tot voorspellingen over de toekomst, waardoor gelukskoekjes een spannende verrassing zijn om te openen. Gelukskoekjes zijn klein en gemakkelijk uit te delen, waardoor ze perfect zijn als uitdeelkadootje op bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes of als bedankje op bruiloften of andere evenementen. Last but not least, gelukskoekjes zijn betaalbaar en verkrijgbaar in grote hoeveelheden, waardoor ze geschikt zijn voor grotere groepen. Al met al zijn gelukskoekjes een leuk en origineel uitdeelkadootje dat zeker een glimlach op ieders gezicht zal toveren! Ze zijn verkrijgbaar vanaf 60 cent. Heeft u grote(re) aantallen nodig? Neemt u dan contact met ons op. We regelen het graag voor u. 

 

 

  • Geluksengeltjes - Deze kleine engeltjes zijn perfect om te geven als bedankje en kunnen aan een sleutelhanger of tas worden gehangen. We hebben kleine beschermengeltjes met een leuk kaartje. Daarnaast hebben we grotere geluksengelen in de vorm een sleutelhanger. Deze sleutelhangers hebben verschillende thema's zoals succes, geluk en dromen. De kleine kaartjes met een lief beschermengeltje zijn er al vanaf 99 cent. De sleutelhangers zijn vanaf € 1,95 verkrijgbaar. En dus betaalbaar, toch? 

 

 

  • Gelukspoppetjes - Deze schattige kleine poppetjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kunnen als talisman worden gebruikt om geluk te brengen. Gelukspoppetjes zijn leuke bedankjes  om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze schattig en decoratief, waardoor ze een leuke en vrolijke toevoeging zijn aan bijvoorbeeld een sleutelhanger, tas, of bureau. Daarnaast worden gelukspoppetjes vaak gezien als een symbool van geluk en bescherming, en kunnen ze daarom als talisman worden gebruikt om geluk te brengen aan de ontvanger. Dit geeft een extra persoonlijke en betekenisvolle touch aan het bedankje. Bovendien zijn gelukspoppetjes verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en uitvoeringen, waardoor je het bedankje kunt afstemmen op de interesses of voorkeuren van de ontvanger. Gelukspoppetjes zijn er al vanaf 10 cent. Een van onze populairste bedankjes is het Chinese gelukspoppetje in een organza zakje met een uitlegje voor 50 cent. 

 

  • Wensflesjes - Deze flesjes zijn gevuld met kleine gelukssymbolen en een papieren rolletje waarop je een wens kunt schrijven. Het is een symbolisch cadeau waarmee je een persoonlijke boodschap kunt overbrengen aan de ontvanger. De betekenis van een wensflesje kan variëren van persoon tot persoon, maar over het algemeen wordt het beschouwd als een talisman die geluk, hoop en positiviteit kan brengen.

    Een wensflesje is een leuk bedankje omdat het een persoonlijk en betekenisvol cadeau is. Door een persoonlijke boodschap in het flesje te stoppen, laat je de ontvanger zien dat je aan hem of haar denkt en waardeert. Het is ook een creatief en uniek bedankje, omdat je het flesje kunt personaliseren door bijvoorbeeld de kleur van het flesje, de vorm van het flesje en de decoratie aan te passen aan de smaak van de ontvanger. Bovendien kan een wensflesje worden bewaard als aandenken, waardoor de ontvanger nog lang kan genieten van jouw bedankje. Kortom, een wensflesje is een mooi en symbolisch bedankje dat de ontvanger zeker zal waarderen. Deze flesjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 1,50

 

Welk bedankje je ook kiest, bij Eenbeetjegeluk.nl weet je zeker dat je een klein beetje geluk cadeau geeft!