Top 5 Sint kadootjes

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

De leukste Sint kadootjes shopt u bij eenbeetjegeluk.nl We geven u graag een overzicht van de TOP 5 meest gekochte kado's.

Nog anderhalve week en dan is het heerlijk avondje gekomen. Op dit moment zijn een aantal kado's erg populair en we geven u daarvan graag de TOP 5.

Op 5 ... Gelukskat Maneki Neko

GelukskatLeuk voor groot en klein. Deze kat werkt op een batterij en zwaait daardoor met zijn arm. Kinderen vinden het leuk om naar te kijken en het is daarmee ook een leuke decoratie voor de kinderkamer.

Voor groot is deze kat vooral aansprekend vanwege de betekenis. Hij is de brenger van voorspoed en geluk. Specifiek voor ondernemers zorgt hij voor meer klanten. Je shopt deze kat (exclusief verzendkosten) voor € 7,95.

Op 4 ... het schatkistje. Schatkistje

Een leuk houten kistje om al je schatten in te bewaren. Dit kunnen kleine dingetjes zijn die belangrijk voor je zijn of je kunt het kistje vullen met kleine gelukssteentjes.

Gelukstasje met geluksarmbandjeOp 3 ... het gelukszakje met een geluksarmbandje

Dit kadootje is populair als Sint- en Kerstkadootje. Vooral leuk om uit te delen aan vriendinnen, relaties en klanten. Dit zakje bestaat uit een portemonneetje met een rits. In het portemonneetje zit een aantrekarmbandje met een boeddhabedeltje.

Op 2 ... Ketting "I love you to the moon and back'

Goudkleurige ketting I love You to the moon and backDeze ketting is het najaar erg populair. Het is een goudkleurige ketting met een gouden bedel. Deze bedel bestaat uit 2 delen; een halve maan en een rondje erin. Zo kun je op een leuke manier laten zien hoeveel je van iemand houdt. Deze ketting kost in onze webshop slechts € 3,95.

Zwarte leren dromenvanger 25 cmEn op 1 ... De dromenvanger.

In ons assortiment vindt u een keur aan verschillende dromenvangers van heel klein tot groot. In 1 kleur of juist regenboog. De keuze is reuze .... voor de Sint. Bijkomend voordeel is dat een dromenvanger je ook helpt om beter te slapen. Best handig als je toch een beetje bang bent voor de Sint en zijn Pietermannen.