Over ons

Wat leuk dat je meer over eenbeetjegeluk.nl wilt weten!

eenbeetjegeluk.nl is inmiddels meer dan 15 jaar de gelukkigste webwinkel van Nederland (gestart in 2008). De webshop is eigendom van Pauline Bok. Ons magazijn kun je vinden op Meer en Duin 305 te Lisse. 

Het idee achter de webwinkel
Het idee voor deze webshop is ontstaan in een Japans winkeltje waar in een hoekje allerlei Japanse geluksartikelen werden verkocht. Van daaruit ben ik verder gaan zoeken naar de verschillende gelukssymbolen in de hele wereld. Natuurlijk was ik al bekend met Chinese gelukspoppetjes en boeddha's maar na een intensieve speurtocht over alle continenten van de wereld bleek dat vrijwel iedere cultuur, land of geloof wel iets heeft met geluk.

Dit heeft geresulteerd in het geluksassortiment dat je nu kunt vinden op onze website. Naast de geluksartikelen zoals gelukspoppetjes, gelukszakjes, geluksflesjes en geluksstenen vind je ook andere artikelen die kunnen bijdragen aan je eigen ' beetje geluk' zoals dromenvangers, zorgenpoppetjes, edelstenen, rozenkransen, Chinese artikelen en veel meer. Ook voor kleine bedankjes bij afscheid van je werk, school of ander afscheid kun je bij ons terecht.

Naast dat we het leuk vinden als onze artikelen leuk zijn om te geven en te krijgen, zorgen we er ook voor dat ze betaalbaar zijn. Zo kun je zelf voor een leuke prijs geluk in de hele wereld verspreiden. 

Behalve deze webshop zijn we ook actief op Facebook, Instagram, Tiktok en Pinterest. Hier vind je ons laatste nieuws, nieuwe producten en leuke winacties!.

U kunt ons telefonisch bereiken op: 06 - 104 921 26. Via dit telefoonnummer kunt u ons ook bereiken op Whatsapp.

  
    


Onze missie
In onze webshop bieden wij jou, particulier en zakelijk, graag leuke kado's met betekenis voor leuke prijzen. Neemt u gerust een kijkje in de webshop.


 
Links op de foto Pauline Bok. Deze foto is gemaakt voor een publicatie in het blad Vriendin. Op de foto rechts staat mijn zus Annemarie van Kaam.
 
Heb je vragen of wil je meer informatie over onze producten of gelukssymbolen. Dan kun je altijd contact opnemen.

E-mail: [email protected]
Telefoon: 06 - 104 921 26
Adres: Meer en Duin 305, 2163 HE Lisse

Het is bij onze webshop mogelijk om uw bestelling af te halen. U kunt dan uw bestelling plaatsen en betalen in onze webshop en de bestelling tijdens de afhaaltijden ophalen. Let op! Het is alleen mogelijk om uw bestelling af te halen. Het is niet mogelijk om in ons magazijn te winkelen.