Verspreid een beetje geluk - kleine kadootjes die een grote glimlach bezorgen.

Welkom bij eenbeetjegeluk.nl, dé cadeauwinkel en edelstenen winkel die jouw lokale bron is voor vreugde en betekenisvolle geschenken. Gevestigd in het hart van de Bollenstreek, zijn we jouw adres voor bijzondere cadeaus en schitterende edelstenen. Onze webshop is gemakkelijk te bereiken vanuit Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijkerhout, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Voorhout, Bennebroek, Heemstede en zelfs Haarlem.

Bij Een Beetje Geluk geloven we dat het geven en ontvangen van cadeaus een prachtige manier is om verbinding te maken met de mensen om ons heen. Daarom hebben we een uitgebreide selectie van unieke en inspirerende geschenken, perfect om jouw geliefden te verrassen en te laten stralen.

Ontdek onze diverse cadeauwinkel in Lisse en andere locaties in de Bollenstreek, waar je een betoverende verzameling vindt van kleine kadootjes en gelukskadootjes. Elk geschenk is met liefde uitgekozen, waardoor het een speciale betekenis heeft en een glimlach op gezichten tovert.

Onze edelstenen winkel in Lisse en omliggende gebieden biedt een fascinerende collectie van prachtige edelstenen. Deze natuurlijke schatten zijn niet alleen adembenemend mooi, maar ze staan ook bekend om hun helende eigenschappen en positieve energie.

Dus, of je nu op zoek bent naar een cadeauwinkel in Hillegom, een edelstenen winkel in Heemstede of een speciale geschenkenwinkel in Hoofddorp, Een Beetje Geluk is de bestemming waar jouw vreugde begint. Blader door onze webshop eenbeetjegeluk.nl en laat je inspireren door de magie van onze geluksartikelen.

 

Verzenden als cadeautje? Dat kan mét gratis kadokaartje

Wilt u uw bestelling als cadeautje verzenden? Dat is mogelijk, en we bieden zelfs een gratis kadokaartje aan. Voeg de gewenste cadeautjes toe aan uw winkelmandje en ga naar het bestelformulier (verder met bestellen). Bij het verzendadres vult u het adres in van de persoon die het cadeautje moet ontvangen. We voegen een kaartje toe aan uw bestelling met de afzender erop vermeld. Als u een persoonlijke boodschap wilt toevoegen, kunt u deze vermelden in het opmerkingenveld van het bestelformulier.

 

Grotere hoeveelheden en bestellen op rekening

Wij verkopen onze artikelen aan particulieren en aan bedrijven. Bent u geïnteresseerd in grotere hoeveelheden van één of meerder artikelen? Neemt u dan contact met ons op via [email protected] of 06 - 104 921 26. Wij kunnen u dan vrijwel altijd een aantrekkelijke offerte doen.

Het is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om op rekening te bestellen. Bent u consument (particulier) dan kunt u kiezen voor betalingsmogeljikheid Billink. Bent u een bedrijf? Leest u dan verder op de pagina Zakelijk voor meer informatie.

 

Verzending of ophalen in Lisse

Na uw bestelling zullen wij uw bestelling binnen 1 werkdag versturen (maandag tot vrijdag). De verzendkosten voor briefpost zijn kleine envelop € 2,95 (tot 50 gram), grote envelop (50 gram - 1kg) € 3,95 en pakketpost € 7,95. Verzending naar België kost € 9,95.

U kunt ook uw bestelling ophalen bij ons magazijn in Lisse. U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen. U ontvangt een mail na uw bestelling wanneer uw bestelling voor u klaar ligt. U vindt ons op industrieterrein Meer en Duin.