Te huur

Te huur: modern en respresentatieve bedrijfsunit met kantoor-/showroomruimte gelegen aan de Meer en Duin 231 te Lisse.

OPPERVLAKTEN
Circa 35 m² bedrijfsruimte begane grond en circa 35 m² kantoor-/opslagruimte verdieping.

VOORZIENINGEN
De begane grond is voorzien van een ruimte met kleine keuken, verwarming via CV-ketel en radiatoren, toilet, Op de verdieping bevinden zich een open ruimte met laminaatvloer, systeemplafond, en verlichtingsarmaturen.

PARKEREN
Aan de voorzijde van het pand is 1 eigen parkeerplaats.

BESTEMMING
Bestemming bedrijf tot en met categorie 2. Bron: Ruimtelijke Plannen. Voor alle actuele bestemmingsplannen kijkt u op ruimtelijkeplannen.nl. Bij vragen hierover adviseren wij u contact op te nemen met de Gemeente Lisse.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding is op korte termijn mogelijk.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt 550 euro per maand exclusief btw en exclusief eventuele servicekosten. GWL en  internet wel mogelijk maar niet inbegrepen. 

HUURTERMIJN
In overleg (minimaal 1 jaar) 


HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI alle huishoudens 2015 = 100, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek - CBS.

OMZETBELASTING
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een btw belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe btw wetgevingsvoorstelling huurder niet aan het criterium “meer dan 90 procent btw belaste prestaties verricht” voldoet, en zodoende het verzoek om btw belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

BETALINGEN
Per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van twee maanden huur met btw.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.