5 mooie teksten om iemand te bedanken
23 Oktober 2019
Lees meer
Top 10 cadeautjes onder 5 euro
19 maart 2020
Lees meer
Vriendschaparmbandje: trend met historie
13 april 2020
Lees meer

.

Geluk kadootjes uit de hele wereldx

In onze webshop vindt u een grote selectie kleine geluks kadootjes.  Zo vindt u in onze webshop de grootste selectie gelukspoppetjes van Nederland, hebben we een groot assortiment gelukszakjes, gelukskaartjes en geluksarmbandjes. Ook als u artikelen zoekt in een thema, gelukssymbool of op prijs dan kunt u deze vinden op onze website. Allemaal zijn het leuke kleine betaalbare kadootjes die u uitstekend als uitdeelkadootje of afscheidskadootje kunt gebruiken. Onze artikelen worden vaak ingezet als traktatie of bij afscheid, als toi toi toi of om u zelf een beetje geluk kado te geven. Voor iedere gelegenheid een beetje geluk!.

 


Grotere hoeveelheden en bestellen op rekening

Wij verkopen onze artikelen aan particulieren en aan bedrijven. Bent u geïnteresseerd in grotere hoeveelheden van één of meerder artikelen? Neemt u dan contact met ons op via [email protected] of 06 - 104 921 26. Wij kunnen u dan vrijwel altijd een aantrekkelijke offerte doen.

Het is voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om op rekening te bestellen. Bent u consument (particulier) dan kunt u kiezen voor betalingsmogeljikheid Billink. Bent u een bedrijf? Leest u dan verder op de pagina Zakelijk voor meer informatie.

 

Verzending

Na uw bestelling zullen wij uw bestelling binnen 1 werkdag versturen (maandag tot vrijdag). De verzendkosten voor briefpost zijn € 2,95 en pakketpost € 5,95. Verzending naar België kost € 8,95.

LET OP! Van 29 juli 12.00 uur tot en met 9 augustus 23.59 zijn wij op vakantie. Als u in deze periode een order plaatst zal deze pas vanaf 10 augustus toegestuurd worden. Gedurende onze vakantieperiode krijgt u 10% korting op uw bestelling als u de kortingscode 'zomer2020' gebruikt. 

Als de bestelling te laat komt dan kunt u deze annuleren door een mail te sturen met uw ordernummer en vermelding 'annuleren'. We zullen dit dan zo spoedig mogelijk doen en eventuele betaling retourneren.