kleine cadeautjes

Sleutelhangers met een beetje extra koop je bij eenbeetjegeluk.nl

Iedereen heeft wel een sleutelbos; een sleutel om het huis binnen te komen, de sleutel van je fiets. Maar hoe onderscheid je ze en hoe weet je gemakkelijk welke sleutel van wat is. Daar is de sleutelhanger een uitgelezen oplossing voor. Ook kunnen sleutelhangers nog eens heel leuk zijn en gemakkelijk om je spullen terug te vinden. Bij eenbeetjegeluk.nl vind je bovendien sleutelhangers met een beetje extra geluk.

Smiley - herkomst van dit vrolijke symbool

Smiley - herkomst van dit vrolijke symbool Een smiley is een eenvoudig tekeningetje van een lachend gezichtje, vandaar de naam (smile is Engels voor glimlachen). Het begrip smiley wordt ook uitgebreider gebruikt voor gelijkaardige gezichtjes die andere gemoedstoestanden uitbeelden. Een smiley in ASCII-tekens is een emoticon. Het woord 'smiley' wordt ook wel (foutief) gebruikt voor emoticons in het algemeen. Het woord is in het Nederlands taalgebruik ingeburgerd sinds de opkomst van het internet vanaf halverwege de jaren 90 en wist zich te wortelen in de jongerencultuur.

Kleine kadootjes - kaars en zeep kadootjes

Kadootjes met zeep of een kaars kunnen ook kleine kadootjes met betekenis zijn. De zeepjes hebben zelf een leuke vorm en zitten in een leuk doosje met tekst. Ook kaarsen zijn te verwerken tot kadootjes met betekenis door de kaars te bedrukken met een mooie tekst. Deze vind je daarom natuurlijk ook in onze webshop eenbeetjegeluk.nl. Jouw webshop voor je kadootjes met betekenis.