Blog

De top 5 Valentijn brievenbus kadootjes - waarmee verras jij jouw Valentijn?

Op 14 februari vieren we Valentijn. Een dag waarop je jouw Valentijn kunt verwennen maar deze dag kun je ook gebruiken om te laten weten dat iemand veel voor je betekent. Dit kun je met een leuk klein kadootje wat je zelf geeft of anoniem door de brievenbus. We helpen je graag met onze top 5 Valentijn kadootjes.

Leuke schoen kadootjes voor edelsteen liefhebbers

  • Geplaatst op
  • Door Pauline Bok

Binnenkort staat de Sint weer op de stoep en is het ook weer tijd om de schoentjes te vullen met leuke schoenkadootjes. Speciaal voor edelsteen liefhebbers hebben we een aantal leuke betaalbare schoenkadootjes van mineralen en edelstenen op een rijtje gezet.

Top 5 kadootjes voor de dag van de vrijwilliger | eenbeetjegeluk.nl

De Dag van de Vrijwilliger is een speciale gelegenheid die jaarlijks plaatsvindt op 7 december. Het is een dag waarop we stilstaan bij het onschatbare werk van vrijwilligers. Een van de manieren om onze dankbaarheid te tonen aan vrijwilligers is door hen te verrassen met een leuk en betaalbaar gelukskadootje. Een gelukskadootje is een symbolisch gebaar dat hun inspanningen erkent en hen een moment van vreugde en waardering schenkt.

Toon je mantelzorger waardering met een leuk én betaalbaar kadootje

De dag van de Mantelzorg is een speciale dag die jaarlijks wordt gevierd om waardering te tonen voor de inzet van mantelzorgers. Dit jaar is dat op 10 november. Op deze dag wordt extra aandacht besteed aan de belangrijke rol die mantelzorgers spelen in onze samenleving en worden zij in het zonnetje gezet. Bijvoorbeeld met een leuk klein kadootje.